портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Майже 250 мешканців Донеччини працевлаштувались влітку завдяки онлайн-ярмаркам вакансій

Опубліковано 30 серпня 2022 року, 18:01

З початку року за сприяння служби зайнятості  знайшли роботу майже шість тисяч мешканців Донеччини, 2900 з них працевлаштувались за час з початку широкомасштабної агресії росії. А кожний шостий із цих 2900 працевлаштований у інших областях країни. Таку статистику навела на брифінгу директор Донецького обласного центру зайнятості Валентина Рибалко.

Після 24 лютого 2022 року вкрай важливим є забезпечення роботою тих, хто виїхав або планує виїхати з Донецької області у більш безпечні місця.

- Так, ми відновили проведення онлайн-ярмарків вакансій, які вкотре доводять свою ефективність, і, починаючи з червня, провели майже 80 зустрічей в режимі онлайн майже зі ста роботодавцями, - розповіла Валентина Миколаївна

Мова йде як про релоковані підприємства, так і підприємства з інших регіонів, які потребують робітників і готові надавати житло переселенцям. 

- Маємо підтверджену інформацію про працевлаштування за підсумками цих онлайн-ярмарків 247 мешканців нашого регіону, - каже Валентина Рибалко. І наводить один з останніх прикладів - захід, який проводив на минулому тижні Бахмутський центр зайнятості з представником ДП Павлоградвугілля.  У ньому взяли участь 50 безробітних з Донеччини – в результаті зараз десять з них вже вирішують питання свого переїзду і подальшого працевлаштування на це підприємство.

Інші новини за темою