портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА ознайомилася з організацією роботи школи у прифронтовому Гранітному у новому навчальному році

Опубліковано 15 вересня 2021 року, 09:05 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна відвідала Гранітненську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Мирненської територіальної громади, на території якої створено військово-цивільну адміністрацію. 

У межах робочої поїздки до південного регіону Донецької області  Юлія Костюніна   ознайомилася з організацією роботи закладу у новому навчальному році,  оглянула стан матеріально-технічного забезпечення школи. 

На сьогодні у школі здобувають освіту  152 учні, з яких 12 осіб  - внутрішньо переміщені. Освітній процес забезпечують 23 педагогічні працівники. 

Освітній процес у закладі організований з неухильним дотриманням протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину: учасники освітнього процесу забезпечені захисними масками, створені умови для обробки рук антисептиками, дотримуються фізичного дистанціювання тощо; 93% працівників школи отримали щеплення та готові до роботи в умовах пандемії.

До початку нового навчального року за рахунок коштів обласного бюджету для закладу придбано та поставлено мультимедійне та комп’ютерне обладнання для кабінету математики, очікується поставка меблів. Це дозволить підвищити якість освітнього процесу для 152 учнів.

Для 3 учнів з особливими  освітніми потребами у школі працює ресурсна кімната.

Для учнів 1-4 класів організовано безкоштовне харчування.

Довідково: на лінії розмежування у 2021-2022 навчальному році працюють 108 закладів освіти, у яких здобувають освіту понад 16 тис. дітей, учнів та студентів. Крім того, позашкільну освіту здобувають у 7 закладах   майже 4 тис. вихованців.

Заклади освіти, розташовані на лінії зіткнення, працюють в особливих ускладнених умовах, тому облдержадміністрація, обласна військово-цивільна адміністрація приділяє постійну увагу таким закладам.  

Інші новини за темою