портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Завершено ремонт ділянки міжнародної траси від Слов’янська до повороту на с. Никонорівка у напрямку Бахмута

Опубліковано 14 листопада 2018 року, 16:15 , Служба автомобільних доріг у Донецькій області

За інформацією відділу якості, технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг у Донецькій області, від Слов’янська до повороту на с. Никонорівка у напрямку Бахмута завершено поточний середній ремонт ділянки міжнародної траси М-03 Київ – Харків – Довжанський (9,7 км). 

На об’єкті у повному обсязі виконано роботи із заміни верхніх шарів покриття (з верхнім шаром із щебенево-мастикового асфальтобетону ЩМА-20), улаштування системи водовідведення (монтажу прикрайкових залізобетонних лотків і кюветів із монолітного цементобетону), заміни бар’єрного оцинкованого огородження та дорожніх знаків, нанесення розмітки. Відремонтоване покриття промарковано дорожньою розміткою з використанням світлоповертальних фарб.

Таким чином, проїзну частину в межах Слов’янського району (від кордону з Харківською областю, минаючи Слов’янськ, до повороту на с. Никонорівка у напрямку Бахмута) повністю відремонтовано.

Решту міжнародної траси у межах Бахмутського району буде відремонтовано капітальним ремонтом. Цьогоріч роботи з комплексного відновлення дороги тривають на ділянці між селами Никонорівка та Міньківка. Головне завдання шляховиків – привести транспортно-експлуатаційні характеристики автодороги загального користування державного значення у відповідність до сучасних нормативних вимог: посилити конструкцію дорожнього одягу та забезпечити необхідну дальність видимості. Для цього на перехідному об’єкті виконано роботи з виправлення поздовжнього профілю траси: суттєвого зниження (до 2,5 м!) рівня дороги або підняття (на крутих спусках/підйомах) дорожнього насипу до проектних відміток.

Шановні водії! У Бахмутському районі роботи виконуються під рухом! Будьте обережні за кермом!

Інші новини за темою