портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ігор Стокоз привітав працівників агропромисловості з професійним святом

Опубліковано 14 листопада 2018 року, 16:25 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

14 листопада в Покровську напередодні Дня працівника агропромисловості, який відзначається 18 листопада, привітали заслужених представників цієї галузі. До урочистостей приєднався заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз.

За словами заступника голови Донецької облдержадміністрації, робота агропромисловника – це праця всього життя, яка вимагає відповідальності та повної віддачі сил.

«Вражаючі результати в галузі агропромисловості – це результати клопіткої праці багатьох людей, які вкладають все своє життя задля того, аби їх стараннями нагодувати державу. Робота на землі потребує відповідальності, повної віддачі сили – вставати досвіта, лягати пізньої ночі. В народі кажуть: «Буде хліб, буде й пісня». Дозвольте вам щиро подякувати від голови Донецької облдержадміністрації Олександра Івановича Куця, від всієї держави за ту роботу, за ті результати, які ви показуєте», –  зауважив Ігор Стокоз.

Також він вручив грамоти та подяки найкращим працівникам галузі. Після урочистої частини присутнім подарували святковий концерт.


Інші новини за темою