портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Званівська ОТГ готується до введення ІТ управління ресурсами

Опубліковано 23 січня 2020 року, 17:55 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

23 січня 2020 року з метою соціально-економічного розвитку території Званівської об’єднаної територіальної громади, в рамках втілення Стратегії розвитку Донецької області, у с. Званівка Бахмутського району відбулася презентація пілотної ініціативи, спрямованої на запровадження у Званівській громаді відкритого сучасного ресурсного менеджменту.

Виконання проекту стало можливе завдяки фінансовій підтримці Компоненту «Місцеве самоврядування та реформа децентралізації влади» Програми ООН з відновлення та розбудови миру.

У заході прийняли участь мешканці Званівської об’єднаної територіальної громади; працівники Донецької облдержадміністрації, Бахмутської райдержадміністрації, Званівської сільської ради; представники Програми з відновлення та розбудови миру ПРООН, ТОВ «Блумінфо Юкрейн».

Після презентації мети, завдань та очікуваних результатів від реалізації пілотної ініціативи відбулось перше засідання робочої групи з розробки та впровадження електронної моделі управління земельними та іншими ресурсами, під час якого були обговорені питання організації збору інформації для розробки комплексної документації з просторового планування Званівської об’єднаної територіальної громади та внесення цих даних до сучасної геоінформаційної системи.

Інші новини за темою