портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Делегація Латвійської Республіки відвідала Донеччину

Опубліковано 17 травня 2018 року, 12:47

17 травня відбулась робоча зустріч голови Донецької облдержадміністрації Павла Жебрівського з представниками Латвійської Республіки. Обговорювали питання безпекової ситуації в області, які зміни відбулися із запровадженням особливого режиму, що заміняє режим АТО, соціально-економічної та гуманітарної ситуації в регіоні, та можливі напрямки підтримки регіону з боку Латвії, а також потреби та пріоритетні питання.

Павло Жебрівський підкреслив значущість співпраці України з Латвійською Республікою, а також її допомогу Донецькій області.

«Те, що ви цікавитеся нашим життям, приїжджаєте до нас, допомагаєте, говорить про те, що ми вам не байдужі. У свою чергу, ми завжди вам раді та готові впроваджувати нові реформи, будь-які зміни в Донецькому регіоні задля покращення життя наших мешканців, забезпечення їх усім необхідним, особливо створення безпечних умов життя», – зазначив голова Донецької ОДА.

Представники Латвійської Республіки обмінялися з ним пам’ятними сувенірами, висловили теплі побажання на честь міжнародного свята Дня вишиванки та, наостанок, зробили фото з працівниками структурних підрозділів в рамках флешмобу, який проводиться за ініціативою Донецької ОДА.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації


Інші новини за темою