портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Екологічна просвіта: на Донеччині відбулось нагородження переможців вебконкурсу інформаційних бюлетенів та вебвітрин

Опубліковано 10 грудня 2020 року, 17:04 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Урочисте нагородження переможців вебконкурсу інформаційних бюлетенів та вебвітрин, присвячених подіям та заходам природоохоронного спрямування відбулось у Донецькій області.

Конкурс проходив на замовлення департаменту екології та природних ресурсів у межах програми реалізації міжвідомчої регіональної програми «Екологічна просвіта та інформування для сталого розвитку Донеччини на 2020-2025 роки».

Члени журі відзначило оригінальність змістової частини робіт, які вже поповнили екологічну скарбничку області. Акцентували на різноплановості обраних форм та унікальності цифрового контенту. За підсумками роботи журі визначило команди переможців:

Зорянський заклад загальної середньої освіти імені Героя Радянського Союзу Петра Савелійовича Дубрівного Іллінівської сільської ради Костянтинівського району Донецької області;

 Комунальний заклад «Гімназія зі структурним підрозділом початкової школи № 17 Маріупольської міської ради Донецької області»;

Іванівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Волноваської районної ради Донецької області.

Нагадаємо, у вебконкурсі брали участь учні 5-11 класів закладів загальної середньої освіти, вихованці закладів позашкільної освіти Донецької області. До фіналу дійшли 28 команд (близько 100 учасників).

Нагородження переможців відбулось відповідно до протиепідеміологічних норм і вимог, що висуваються до заходів подібного типу у зв’язку з поширенням вірусу COVID-19.

Інші новини за темою