портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мешканці Слов’янська допомогли працевлаштуватися у центр соціальної підтримки

Опубліковано 09 серпня 2022 року, 11:11 , Донецький обласний центр зайнятості

Для корінної мешканки Слов’янська Інни початок 2022-го року ознаменувався «болючою» подією – звільненням з роботи. Саме в цей час відділ освіти, в якому жінка працювала методистом останні 7 років, зазнав реорганізаційних змін. Доводилось звикатися з новою реальністю та вмикати режим «пошук роботи». Після місяця безуспішних самостійних спроб знайти нове робоче місце вона вирішила звернутися за допомогою до Слов’янського міського центру зайнятості.

Але не встигла жінка виконати перші пункти індивідуального плану працевлаштування, як життя її та мільйонів українців пішло шкереберть прямо до евакуаційного автобусу. Так Інна і опинилась в самому серці України, де на берегах глибоководної річки Дніпро розкинулося однойменне місто. Основним питанням після житлового залишалась відсутність роботи. «Якщо з квартирою, продуктами, іншими необхідними речами без проблем допоможуть волонтери, то з працевлаштуванням не все так гладко. Тим паче, до Дніпра перебралася значна кількість переселенців, які також активно шукають роботу усіма можливими способами», – ділиться Інна.

Та незабаром жінці пощастило: кар’єрний радник, з яким увесь цей час підтримувався постійний телефонний зв’язок, запропонував їй відвідати Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Обійми», де нещодавно відкрилась вакансія завідувача відділення. «Я з радістю погодилась, і ще в процесі співбесіди зрозуміла, що наразі це найкраща для мене пропозиція. Окрім регулярної зарплати та зручного графіку роботи я матиму можливість допомагати іншим людям, роблячи свій внесок у вселенський обмін добром і енергією взаємовиручки», – каже Інна.

Схоже, що роботодавець належним чином оцінив потенціал та мотивацію Інни, бо вже через кілька днів після інтерв’ю запропонував приступити до нових обов’язків.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://bit.ly/38Z2E6I.

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/2UnnJwh.

Телефони «гарячих ліній» центрів зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості

Інші новини за темою