портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільні групи служби зайнятості Донеччини працюють у Рівному

Опубліковано 26 серпня 2022 року, 12:44 , Донецький обласний центр зайнятості

Серед інших міст України Рівне посідає особливе місце в серцях фахівців Слов’янського міського центру зайнятості. Саме сюди, на Рівненщину, вперше масово з розселенням евакуювали жителів Слов’янської громади. І в самому місті зараз багато наших земляків. Хтось знайшов роботу, хтось перемістив сюди свій бізнес, а хтось ще перебуває в пошуках.

Тому мобільна група фахівців Слов’янського міського центру зайнятості на чолі з директоркою Ольгою Рибальченко вирушила в місця, де частіше всього можна зустріти евакуйованих жителів нашого міста. Це органи соціального захисту, торгівельні центри та інші локації. Усюди переселенці радо зустрічали земляків, зацікавлено слухаючи інформацію щодо послуг служби зайнятості, покликаних посприяти в продовженні кар’єри в будь-якій географічній точці України. Зокрема, багато питань стосувалось професійного навчання, актуальних вакансій, отримання ваучерів для другої освіти та електронних джерел пошуку роботи.

Окрім того, фахівці мобільної групи провели робочу зустріч з представниками Департаменту соціальної політики Рівненської міської ради, в результаті якої були намічені конкретні кроки щодо реалізації спільних заходів з метою надання всебічної підтримки в працевлаштуванні переселенців зі Слов’янського регіону. Так, зустрічаюча сторона люб’язно запропонувала свої приміщення в якості майданчиків для спілкування зі слов’янцями, серед яких будуть і безробітні, і підприємці, які волею долі опинились в Рівному та змогли розпочати/продовжити свою діяльність в цьому місті. Очікується, що подібний формат взаємодії стане найкращим мотиватором для всіх учасників.

За матеріалами Донецького обласного центру зайнятості

Інші новини за темою