портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині нагороджено переможців етнокраєзнавчого фестивалю «Люби і знай свій рідний край»

Опубліковано 01 грудня 2021 року, 17:44 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Нагородження переможців щорічного етнокраєзнавчого фестивалю «Люби і знай свій рідний край» відбулось у Краматорську 30 листопада.

Фестиваль проходив у межах міжвідомчої регіональної програми «Екологічна просвіта та інформування для сталого розвитку Донеччини 2020-2025 роки». Організатори – департамент освіти і науки облдержадміністрації спільно з департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

Під час урочистостей було нагороджено переможців вебконкурсу інформаційних бюлетенів та вебвітрин, присвячених подіям та заходам природоохоронного спрямування. Свої роботи одразу в декількох номінаціях представляли команди-переможці. Юні екологи та краєзнавці у своїх проєктах приділяли увагу актуальним темам: «Малі річки моєї Батьківщини», «Моя батьківщина – відновлений степ», «Моніторинг видового складу рослин» тощо. Цікавими були презентації у номінації «Екологічні проблеми малих річок Донецької області та шляхи їх розв’язання» «Моє місто – найкраще». Атмосферу справжнього свята учасникам і гостям фестивалю створили інтерактивні виступи творчих колективів, а також тематичні квести.

Фестиваль проводиться щорічно з метою підвищення рівня екологічної свідомості дітей та учнівської молоді, формування активної позиції у збереженні довкілля, виховання любові до рідного краю, популяризації екологічного способу життя. Цьогоріч до фестивалю долучилися 500 учасників із різних куточків Донеччини: учні закладів загальної середньої освіти, вихованці гуртків Донецького обласного еколого-натуралістичного центру.

Інші новини за темою