портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Освітяни Донеччини вибороли почесне звання «Лідер інновацій в освіті», Гран-прі та Золоту медаль «Інноватика в сучасній освіті»

Опубліковано 25 жовтня 2021 року, 17:39 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Освітяни Донецької області взяли участь у Тринадцятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті» та виставці освіти за кордоном «World Edu» у Києві. 

На виставці представлено інноваційні досягнення України, Литви, Греції, Чехії, Словаччини; організовано майданчики для презентації інноваційних освітніх матеріалів із досвіду освітніх установ.

Захід організовано компанією «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Донецьку область за результатами багатоцільової роботи з реалізації моделі підготовки педагогів до роботи в Новій українській школі відзначено почесним званням «Лідер інновацій в освіті» та нагороджено Гран-прі. 

Донеччина презентувала електронні посібники та кейси «НУШ – у 5 клас руш!», інноваційні освітні матеріали й друковані видання з практики роботи Нової української школи за 2020-2021 роки, розроблені Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, представила управлінський досвід на панельній дискусії «Цифрові інструменти прийняття управлінських рішень у сфері освіти».

Окрім цього, представлений досвід регіону в номінації «Упровадження в освітню діяльність інноваційних проєктів, моделей, систем, технологій, методик, що спрямовані на підвищення якості освіти» нагороджено Золотою медаллю «Інноватика в сучасній освіті – 2021».  


Інші новини за темою