портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Жебрівський відвідав обстріляну школу у Світлодарську

Опубліковано 17 травня 2018 року, 18:10

Вранці окупаційні війська за допомогою забороненою Мінськими домовленостями озброєння обстріляли загальноосвітню школу у м. Світлодарськ. 122-міліметровий снаряд впав на подвір’я школи, основний удар взяло на себе дерево. У школі на момент обстрілу перебувало 375 дітей, 127 - на стороні влучання снаряду. На той час у цих кабінетах навчались діти молодших класів. Постраждалих немає.

Голова Донецької облдержадміністрації прибув на місце події для контролю за ситуацією.

«Внаслідок обстрілу вибиті шибки у 62 вікнах. Зараз Вуглегірська ТЕC та комунальні підприємства займаються відновленням, скло є в достатній кількості - ще лишилися запаси від благодійників. З дітьми та дорослими почали працювати психологи. Бахмутська районна влада займається тим, щоб ADRA підсилила цю роботу й додатково надала ще й своїх спеціалістів - усі дітки мають отримати кваліфіковану психологічну допомогу», - зазначив Павло Жебрівський.

Очільник області наголосив, що поки що невідомо коли у школі відновиться навчальний процес. Павло Жебрівський дав доручення керівництву міста організувати оздоровлення усіх дітей у Лимані та інших областях України.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації


Інші новини за темою