портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Рок-Фестиваль «Я маю власну думку…» Підсумки та переможці.

Опубліковано 30 червня 2016 року, 23:55

26 червня 2016 року в м. Краматорськ  проводився відкритий Рок-фестиваль «Я маю власну думку…», організатором якого є управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації за участі відділу культури і туризму Краматорської міської ради.

На участь у Фестивалі  надійшло дев’ять заявок. Але після ретельного відбору у першому турі у фінал вийшли тільки сім колективів. Сім найяскравіших, сім найталановитіших, сім найдостойніших: «Verdict» м. Краматорськ, «Смолова галерея» м. Слов’янськ, «Пчела на Марсе» м. Часів Яр, «CoolStoryBro» м. Краматорськ, «Twister» м. Слов’янськ, «А-2» м. Бахмут та «Rage of madness» м. Добропілля.

Кожний гурт подав своє бачення сучасного рок-напрямку та індивідуальний підхід до виконання конкурсної програми.

За результатами конкурсу друге та третє місце у номінації «Краща рок-група» взяли відповідно гурти «CoolStoryBro» м. Краматорськ та «Смолова галерея» м. Слов’янськ.

Окремо треба відзначити, що з великими умовностями потрапили до заключного етапу фестивалю Добропільські хлопці з гурту «Rage of madness», що працюють в стилі Groove Metal. Стиль досить складний і розуміється не кожним прихильником справжнього року. Проте саме вони стали переможцями фестивалю не тільки в номінації «Краща рок-група», а й в номінації «Кращий соліст-вокаліст».

Це було справжньою приємною несподіванкою як для глядачів, так і для самого журі, члени якого на цей раз майже одностайно присудили їм найбільшу кількість балів.

Приз глядацьких симпатій дістався Альоні Лаврухіній з гурту «Пчела на Марсе» з м. Часів Яр Донецької області. Тендітна та яскрава дівчина вразила своїм вокалом, оптимізмом та щирою, світлою посмішкою.

Отже - Вітаємо переможців!

До участі у фестивалі також були запрошені спеціальні гості: гурти «SCARLETH» м. Київ, «Земля Санникова» м. Київ, «Сан Радио» м. Київ та переможці фіналу фестивалю «Червона Рута – 2015» гурт «ЯРИ» смт. Краснокутськ Харківської області.

Закінчилось дійство пізно ввечері, під сяйвом яскравих зірок на небі та нових «зірок» на сцені…


Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Інші новини за темою