портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розпочато серію навчально-освітніх семінарів щодо впровадження ідей «Зеленого офісу» в освітніх закладах Донеччини

Опубліковано 06 жовтня 2021 року, 11:10 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Перший з десяти запланованих навчально-освітніх семінарів щодо впровадження ідей «Зеленого офісу» для керівників і педагогічних працівників освітніх закладів, представників позашкільних закладів і членів громадських організацій Донецької області відбувся у Слов’янську.

Захід проходив у межах реалізації міжвідомчої регіональної програми «Екологічна просвіта та інформування сталого розвитку Донеччини 2020-2025 роки», яка реалізовується спільно департаментом освіти і науки та департаментом екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації. Усього до семінару, що проходив у змішаному форматі, долучилися 55 учасників: педагоги зі Слов’янської, Святогірської, Лиманської, Миколаївської, Черкаської територіальних громад, а також спікери з Київщини, Львівщини, Рівненщини, Хмельниччини.

Під час роботи розглянуто технології впровадження системи «зеленого офісу» в освітніх установах області. Учасники обмінялися досвідом кращих практик та проєктів у зазначеному напрямі, ознайомилися з технологіями моніторингу середовища у приміщеннях із використанням відповідних приладів.

Окремо увагу зосереджено на методиках навчання та виховання дітей в контексті формування стійких екологічно дружніх навичок та ощадливого ставлення до довкілля. Освітяни отримали методичні та інформаційні матеріали з природоохоронної тематики.


Інші новини за темою