портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську пройшов Фестиваль Сім’ї «Щаслива родина - міцна країна»

Опубліковано 30 травня 2018 року, 12:25

26 травня 2018 року у м. Краматорськ пройшов Фестиваль Сім’ї «Щаслива родина - міцна країна». Організаторами цього заходу є керівник «Школи подружнього життя Олег Олійник», департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації та Краматорська міська рада.

Свято розпочалося з «Параду щасливих сімей» об 11:00 у сквері Шевченка, де зібралося близько 200 осіб, які пройшли по вул.  Б. Хмельницького, Академічній, і далі до парку Ювілейний, де свято продовжилося урочистим відкриттям на літній сцені о 12:00.

Після вступних слів організаторів заходу на сцені парку було нагороджено наступні сім’ї:

Номінації «Родина Чемпіона» - родина Бичкових, батько родини Олексій – заслужений майстер спорту України, тренер вищої категорії, чемпіон світу з пауерліфтингу серед чоловіків 2017 року у сумі триборства, рекордсмен світу у сумі триборства.

Номінація «Мама, тато, я – спортивна сім’я» - родина Самісько. Переможці міського етапу Всеукраїнських змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я» - 2018 та срібні призери обласного етапу даних змагань.

Номінація «Прийомна сім’я» - родина Ростовської  Наталії.  Прийомна сім’я Ростовської Наталії Миколаївни була створена 06.09.2006 року. На даний час виховує 4 прийомних дітей.

Номінація «Дитячий будинок сімейного типу» - родина Трембач. Дитячий будинок сімейного типу був створений на базі прийомної сім’ї Трембача Ігора Миколайовича та Трембач Римми Володимирівни 21 березня 2018 року. На даний час виховують 6 дітей, з них 1 рідний син та 5 прийомних діточок.

Номінація «Рекордсмени сімейного життя» 58 років у шлюбі Пономарьова Лідія Іванівна, 1939р.н., ветеран НКМЗ та Жердін Юрій Михайлович, 1937р.н., ветеран НКМЗ. Мають 2 дітей: сина (57років) та доньку (50 років), внуків та правнуків.

Номінація « Найквітуча родина» - багатодітна родина Палько. Вони виховують 12 дівчаток.

На майданчиках біля сцени, на алеї, яка веде до атракціонів, розташувалися близько 50 локацій, де кожен учасник міг знайти для себе цікаве заняття або просто відпочити. Тут розташувалися локації з дитячими іграми, спортивними майданчиками, консультаціями та майстер-класами, романтичними станціями, фотозонами.

Діти та їх батьки могли взяти участь в активних розвагах. Тут були розвиваючі ігри, дитячі конкурси з аніматорами, майстер-класи з основ рукопашного бою від реєстрового козацтва, майстер-класи з ментальної арифметиці.

На спортивно-туристичній локації міжнародної організації «Royal Rangers» дітей і підлітків очікувала мотузкова переправа, стрільба з лука, робота з мотузкою (в'язання вузлів та ін.), Спортивне орієнтування.

На «Ярмарку професій» діти проходили майстер-клас від поліцейських і МНС, приміряли бронежилети, користувалися рацією, могли посидіти всередині службового автомобіля, пожежної машини, дорослі вчилися робити штучне дихання на спеціальному манекені.

Працювали намети з виробами ручної роботи, біжутерією, картинами, прикрасами, а також з напоями, кондитерської продукцією, солодкою ватою.


Департамент сім'ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації


Інші новини за темою