портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Мар’їнці відсвяткували 95-річчя заснування Мар’їнського району

Опубліковано 19 вересня 2018 року, 15:34

20 вересня в м. Мар’їнка відбулося святкування 95-ї річниці заснування Мар’їнського району.

З нагоди свята до райцентру завітали почесні гості з числа командування Операцією Об’єднаних Сил, делегації із сусідніх міст та районів Донецької області, в центрі міста зібралося чимало жителів району, дітей та молоді.

Центральна площа була наповнена яскравими кольорами та містила у собі велику кількість локацій. Це були виставки народних умільців, національної української кухні, дитяча та спортивна зони, торгівельна площадка.

Святкування почалося з урочистої ходи, участь в якій взяли керівництво району, делегації всіх місцевих рад, спортсмени, національно-патріотичні клуби, творчі колективи. Святкова хода пройшла проспектом Дружби та завершилася на площі Сорокотяги.

Зі святом жителів та гостей району привітав голова Мар’їнської райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації  Володимир Мороз, який зазначив, що Мар’їнський район пережив багато труднощів та негараздів, але сьогодні він починає оговтуватися від страшних подій війни, відновлюватися та розвиватися. Очільник району висловив щиру вдячність ветеранам державної служби та органів місцевого самоврядування за безцінний внесок у розбудову району, військовослужбовцям за несення нелегкої служби на території району та оборону рідних кордонів, та всім жителям району за мужність, вміння любити та цінувати рідну землю.

Урочистості продовжилися  святковою концертною програмою в районному Будинку культури.

За вагомий особистий внесок у соціальний та економічний розвиток району, сумлінну працю, високі трудові здобутки та з нагоди святкування 95-річчя заснування Мар’їнського району кращі працівники різних галузей життєдіяльності, ветерани державної служби, активні громадські діячі були відзначені Почесними грамотами та Подяками райдержадміністрації.

 Продовжили концертну програму виступи найкращих творчих колективів району: танцювальних колективів Катеринівського, Костянтинівського СБК, вокалістів Мар’їнського районного Будинку культури, Єлизаветівського, Зорянського, Павлівського, Новомихайлівського СБК,  ансамблю «Подарунок» та хореографічного колективу «Натурель» Курахівського центру культури і дозвілля, вихованців Мар’їнського районного дитячо-юнацької творчості, Красногорівської школи мистецтв, колективу  силового жонглювання Сергія Рубця та спортивного військово-патріотичного клубу «Чорні вовки».

Завершилося свято яскравим виступом народного артиста України Іво Бобула.

Інші новини за темою