портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У смт Новолуганське Бахмутського району обговорили співпрацю влади та міжнародників

Опубліковано 20 липня 2018 року, 12:39

20 липня в смт Новолуганське відбулась зустріч в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної з представниками Агенції у справах біженців, представниками Пенсійного фонду, управління праці, соціального захисту населення райдержадміністрації, мешканцями Травневого та Гладосового. Разом обговорили важливі питання, які стосуються пенсійних виплат жителям, які мешкають вздовж лінії розмежування та надання допомоги при вирішені соціальних проблем. В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації сказала, що райдержадміністрація, виконуватиме і надалі завдання Президента України, направлене на покращення пенсійної та соціальної роботи на місцях.

В ході робочої наради було зазначено, що співпраця влади та благодійних, громадських організацій допомагає оперативно та продуктивно вирішувати важливі питання життєдіяльності наших громадян. 

Представники Агенції у справах біженців висловили подяку в.о. голові Бахмутської райдержадміністрації Тетяні Єрохіній за співпрацю, відзначили, що задоволені роботою управлінь та структурних підрозділів райдержадміністрації.

Крім того, міжнародники розповіли, що питання про налагодження транспортного сполучення між віддаленими населеними пунктами Бахмутського району також вирішуються оперативно.

Бахмутська райдержадміністрація

Інші новини за темою