портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відстань - не перешкода, коли маєш стимул до роботи

Опубліковано 04 липня 2023 року, 09:19 , Донецький обласний центр зайнятості

В реаліях сьогодення майже кожна історія працевлаштування клієнтів служби зайнятості є унікальною. При цьому важливу роль відіграють висока вмотивованість та бажання знайти роботу.

Мешканка Курахівської громади Лариса звернулася за допомогою у працевлаштуванні до Селидівського міського центру зайнятості. Жінка має активну життєву позицію, приймала участь у тренінгах та ярмарках вакансій, розглядала усі пропозиції роботи, відвідувала роботодавців. Але відсутність досвіду роботи та транспортна недоступність заважали оперативному працевлаштуванню.

Безробітній було запропоновано взяти участь у суспільно корисних роботах, що були організовані в Селидівській центральній міській лікарні. Жінка із задоволенням погодилась на тимчасову зайнятість.

Згодом свої вакансії до центру зайнятості надало підприємство ПРАТ "АПК-ІНВЕСТ". Роботодавець забезпечує доставку працівників до місця роботи, і це стало одним з вирішальних факторів. Фахівці центру зайнятості запропонували Ларисі розглянути пропозицію роботи прибиральниці службових приміщень на цьому підприємстві. Питання транспортування до місця роботи було вирішено, тому жінка охоче погодилась пройти співбесіду. Кандидатуру Лариси було погоджено одразу. Після чого безробітна була працевлаштована.

“Всі ми стартуємо з різних життєвих позицій. Успіх слід вимірювати не лише положенням, якого досягла людина, а й пройденим шляхом і подоланням перешкод. Головним бажанням Лариси було знайти роботу. І ми разом його здійснили”, - зазначила фахівчиня центру зайнятості Олена.

За інформацією Донецької обласної служби зайнятості

Інші новини за темою