портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Черкаська ОТГ впровадила прозоре управління земельними ресурсами

Опубліковано 20 вересня 2019 року, 15:55 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

19 вересня 2019 року в рамках реалізації одного із завдань Стратегії розвитку Донецької області у Черкаській об’єднаній територіальній громаді проведено громадські обговорення впровадження ефективного управління земельними та іншими ресурсами громади.

Під час заходу представники органу місцевого самоврядування та Програми місцевого системного розвитку Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» презентували результати розробки комплексної документації з управління земельними ресурсами Черкаської об’єднаної територіальної громади, яка створена за допомогою сучасних ІТ технології.

За результатами обговорень відбулося затвердження планів використання земель та перспектив розвитку громади з урахуванням пропозицій, які були надані в ході роботи.

 Завдяки впровадженню геоінформаційної системи охочі мають можливість ознайомитися із земельними ресурсами громади, інформація про які розташована на сайті Черкаської селищної ради за посиланням https://cherkaska-gromada.gov.ua/zemleustrij-14-01-16-31-07-2019/

Інші новини за темою