портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відкрито Регіональний координаційний центр логістики професійно-технічної освіти

Опубліковано 18 березня 2021 року, 15:01 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Урочисте відкриття Регіонального координаційного центру логістики професійно-технічної освіти відбулось у Краматорську.  У заході взяли участь представники Програми ООН в Україні, громадських організацій, партнери та експерти проєкту.

Новостворений центр – сучасний простір для спілкування та співпраці між роботодавцями, представниками закладів освіти, центрами зайнятості та професійно орієнтованою молоддю; координації зусиль між представниками бізнес-середовища, центрами зайнятості та широким представництвом системи професійно-технічної освіти щодо системи підготовки, перепідготовки кадрів та інших питань у межах реформування галузі.

На базі Регіонального координаційного центру логістики професійно-технічної освіти планується проводити засідання фокус-груп, круглих столів з проблемних питань координації діяльності та реформування галузі П(ПТ)О, тренінги для учнів та працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти тощо. До заходів буде залучено понад 150 представників бізнес-структур, зацікавлених у фаховій підготовці молодих спеціалістів.

Проєкт реалізовується Громадською організацією «Збалансований розвиток – Схід» у партнерстві з Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, Донецькою торгово-промисловою палатою, Донецьким обласним центром зайнятості, Державною освітньою установою «Інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Інші новини за темою