портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Резиденції Святого Миколая запрацювали на Донеччині

Опубліковано 16 грудня 2020 року, 17:45 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Проведення низки заходів до Дня Святого Миколая заплановано у закладах загальної середньої та позашкільної освіти Донецької області.

Це майстер-класи з виготовлення новорічних сувенірів, квест-ігри, благодійні ярмарки та акції, вікторини, лялькові вистави, інтерактивно-розважальні програми тощо.

У містах Бахмут, Добропілля, Краматорськ, Костянтинівка, Лиман, Маріуполь, Покровськ, Сіверськ, Слов’янськ; Мангушському, Волноваському, Мар’їнському районах розпочали роботу понад 30 Резиденцій Святого Миколая.

Відкрито Резиденції Святого Миколая й на базі обласних закладів позашкільної освіти. На вихованців чекає зустріч зі Святим Миколаєм та його помічниками. У програмі заходів – інтерактивні ігри, розважальні програми з ростовими ляльками, фотосесії з казковими героями. Разом з дітлахами казкові герої писатимуть листи, відповідатимуть на питання вікторини, співатимуть  пісні про Миколая, розповідатимуть вірші. 

Також діти виготовлятимуть новорічно-різдвяні сувеніри для своїх друзів та відвідають  майстер-класи «Новорічний віночок», «Символ року – Бичок», «Новорічні прикраси», «Святкові вогники».

День Святого Миколая – це особливе свято, якого чекають всі діти. Педагоги докладуть всіх зусиль, щоб створити дітям святковий настрій та зробити зустріч зі Святим Миколаєм незабутньою.


 

Інші новини за темою