портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Шахівська ОТГ зробила перший крок до впровадження ІТ управління наявними ресурсами

Опубліковано 22 січня 2020 року, 17:40 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

22 січня 2020 року в рамках реалізації одного із завдань Стратегії розвитку Донецької області у будівлі Шахівської сільської ради відбулося засідання робочої групи з впровадження ефективного управління земельними та іншими ресурсами, до складу якої входять представники різних органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та ініціативні мешканці громади.

Під час заходу працівники ТОВ «Блумінфо Юкрейн» презентували попередні результати розробки комплексної документації з управління земельними ресурсами Шахівської об’єднаної територіальної громади та ознайомили присутніх з переліком питань, які потрібно вирішити в галузі землевпорядкування.

Члени робочої групи обговорили та схвалили технічне завдання на розробку комплексної документації щодо управління земельними ресурсами на території Шахівської сільської ради.

Очікується, що в результаті реалізації проекту громада отримає практичний інструментарій відкритого сучасного ресурсного менеджменту, в основі якого лежить можливість впорядкування інформації щодо наявних земельних та інших ресурсів за допомогою геоінформаційної системи та надання доступу до неї на сайті органу місцевого самоврядування.

Інші новини за темою