портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Школи Донеччини оснащують високошвидкісним інтернетом

Опубліковано 12 жовтня 2020 року, 14:20

Школи у Донецькій області оснащують високошвидкісним інтернетом, для чого з обласного бюджету виділили 2,4 мільйона гривень. Про це повідомляє Донеччина TV.

Йдеться про переобладнання вже чинної шкільної мережі чи прокладання нової. Також за ці гроші відновлять інтернет у прифронтовій зоні — у селищі Сартана під Маріуполем.

«Там був інтернет, але він був до 10-30 мегабіт. Зараз робиться такий інтернет, щоб його швидкість  досягала 30-100 мегабіт.  Такі роботи вже повністю виконані у Мар’їнському районі фактично, в Ясинуватському районі, у Маріуполі, завершується у Торецьку й у Бахмутському районі», -  зазначила директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Сідашева.  

Тож, якщо навіть школярів відправлять на дистанційну освіту через погіршення ситуації з COVID-19 — педагоги зможуть проводити уроки на відстані.

З  12 жовтня Бахмут, Вугледар, Краматорськ, Мирноград, Покровськ, Слов’янськ та Слов’янський район віднесені до помаранчевої зони за рівнем епідемічної небезпеки COVID-19, а Добропілля, Дружківка, Костянтинівка, Лиман, Маріуполь, Новогродівка, Селидове, Соледар, Торецьк, а також Бахмутський, Великоновоселківський, Добропільський, Мар’їнський, Нікольський, Олександрівський та Покровський райони – до жовтої.



Інші новини за темою