портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Юні науковці Донеччини – срібні призери Міжнародного конкурсу новітніх технологій

Опубліковано 25 травня 2021 року, 17:00 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Срібними призерами Міжнародного конкурсу новітніх технологій стали троє учнів освітніх закладів Донецької області Наталія Кулєшова, Артем Литвиненко та Артем Тертишник.

22-26 березня 2021 року у дистанційному форматі відбулася міжнародна конференція-конкурс Малайзійська Виставка Технологій (Malaysia Technology Expo (MTE)), яку відвідали понад 40 тисяч людей з усього світу.

 Учениця Слов’янського педагогічного ліцею Наталія Кулєшова презентувала на конкурсі результати науково-дослідницької роботи «Створення платформи для імітації тваринного зору» (науковий керівник – Юрій  Іваненко), і стала срібним призером у секції «Технології для освіти». Малайзійські члени журі були вражені якістю виконання роботи та її оригінальністю, за що Наталія одержала ще одну відзнаку від Хорватії у партнерстві з Малайзійською Виставкою Технологій.

Учні Маріупольського технічного ліцею Артем Литвиненко та Артем Тертишник під керівництвом учителя інформатики Андрія Бикова виконали науковий проєкт Soil Monitoring and Analysis Web System та посіли друге місце в категорії Asian Youth Innovation.

Інші новини за темою