портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Делегація ОБСЄ на чолі з Генеральним секретарем відвідала Донеччину

Опубліковано 26 липня 2018 року, 21:26

26 липня відбулась робоча зустріч в.о. голови Донецької облдержадміністрації Євгена Вілінського та директора департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин Оксани Головко з делегацією ОБСЄ на чолі з Генеральним секретарем ОБСЄ паном Томасом Гремінгером. Обговорили соціально-економічну та безпекову ситуацію в регіоні, акцентували увагу на подіях, що відбуваються на лінії зіткнення, розвитку міст та районів, соціальної сфери області.
Євген Вілінський наголосив на тому, що співпраця з ОБСЄ є дуже важливою для Донеччини.
«Завдяки вашій допомозі ми відновлюємо школи, дитячі садочки, будуємо лікарні, адміністративні центри та відкриваємо установи для людей з обмеженими можливостями, ремонтуємо дороги та купуємо новий транспорт. Усі наші зусилля спрямовані на відновлення інфраструктури області, для того щоб її мешканці дійсно відчували, що вони є частиною Європи», –  зауважив в.о. голови Донецької облдержадміністрації.
Також в ході зустрічі, представники делегації ОБСЄ відзначили, що Донецька ОДА докладає багато зусиль для відновлення життєдіяльності області, та висловили свої сподівання щодо якнайскорішого встановлення миру на Донеччині.


Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Інші новини за темою