портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині до кінця року буде завершено 13 проєктів у рамках програми «Спроможна школа для кращих результатів»

Опубліковано 17 грудня 2020 року, 13:44 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Реалізація програми «Спроможна школа для кращих  результатів» у Донецькій області у 2020 році  створює мотиваційний простір для навчання та розвитку 6 927 учнів.  

Урядова Програма «Спроможна школа для кращих результатів» — це фінансова підтримка закладів освіти, щоб відремонтувати будівлі шкіл, завершити недобудови, закупити обладнання для класів та створити навчальні кабінети, оновити інтер’єр у коридорах, класах та інших приміщеннях школи.

Програма спрямована забезпечити школи безпечним та комфортним середовищем для кожного учня та вчителя.

У 2020 році Донецькій області за програмою «Спроможна школа для кращих результатів» передбачено субвенцію з державного бюджету 20,00 млн грн на реалізацію тринадцяти проєктів у закладах загальної середньої освіти міст Добропілля, Дружківка, Маріуполь, Мирноград, Селидове, Торецьк, у Бахмутському, Великоновосілківському, Мар’їнському та Костянтинівському районах. Співфінансування з місцевих бюджетів становило 3,9 млн грн.

Станом на сьогодні використано 12,6 млн грн, завершено реалізацію десяти проєктів з оснащення шкіл сучасним обладнанням та засобами навчання для кабінетів інформатики, математики, географії, хімії, фізики та біології.

Тривають будівельні роботи з реконструкції частини будівлі Світлодарської ЗОШ І-ІІІ ступенів у Бахмутському районі.

До кінця 2020 року всі проєкти будуть завершені, кошти субвенції планується використати у повному обсязі.

Інші новини за темою