портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ОТГ Донецької області взяли участь у форумі «стале управління земельними ресурсами громад»

Опубліковано 30 жовтня 2019 року, 12:14 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

22 жовтня 2019 року в рамках реалізації Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» в м. Київі пройшов Форум з питань сталого управління земельними ресурсами громад, в якому взяли участь і представники Донеччини.

Об’єднані територіальні громади Донецької області протягом 2019 року успішно співпрацювали з проектом USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку», що стало підґрунтям для залучення їх працівників до діалогу між урядовцями, парламентарями, членами громад та міжнародною донорською спільнотою з питання обговорення ключових законопроектів у сфері  проведення земельної реформи.

Одним зі спікерів  форуму був секретар Черкаської селищної ради Слов’янського району, який розповів присутнім про запуск в його громаді інноваційного інструменту ІТ обліку земель та інших ресурсів, що надає можливість місцевим мешканцям та інвесторам ознайомиться з карто планами використання земель та перспектив розвитку громади.

Зазначений захід став не тільки місцем підбиття підсумків за три квартали 2019 року, а й підтвердженням з боку Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» наступних кроків із співпраці, у тому числі щодо реалізації Пілотного проекту на території Миколаївської міської ради Слов’янського району та створення Комплексного плану просторового розвитку на території Шахівської сільської ради Добропільського району.

Інші новини за темою